woensdag 12 maart 2014

Ingin pulang? Verlangen naar thuis?

Ingin pulang?  Verlangen naar thuis?


Bij hoeveel mensen met een Molukse achtergrond zal dat verlangen naar de prachtige Molukse eilanden met hun rijke cultuur aanwezig zijn? Zeezeilschool Maluku is opgericht om belangstellenden een basiszeilopleiding in Nederland aan te bieden die gericht is op het varen in de Molukse wateren.
                                                   Het doel is niet alleen om te leren zeilen want dat kun je op vele plaatsen. Het is een gerichte zeilopleiding om op een veilige en verantwoordelijke manier je in de Molukse wateren te verplaatsen en met het Molukse volk en hun cultuur kennis te maken. Vele Nederlanders van Molukse afkomst en hun families hebben  familiebanden op de Molukse eilanden.
Wat zou het fantastisch zijn als ze de geboorteplaats van opa of oma van oom of tante konden bezoeken! Of zelfs hun families daar. Dat zo'n bezoek een verrijking kan zijn voor een ieder ligt voor de hand. Dit is de hoofddoelstelling van waarom we vanuit sailingsiloam deze zeezeilschool Maluku hebben opgericht. Wilt u meer weten bel ons op 06-15861475 of stel uw vragen via ons email adres:
zeezeilschoolmaluku@gmail.com

    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten